søndag den 29. januar 2012

Farvel til Californien

Vores gade - Le Conte Ave. for præcis to år og tre måneder siden.
Denne posting handler ikke om vin. Den er et farvel til mere end to eventyrlige, udfordrende og berigende år i Californien. For nu er det næsten nu. Der er klump i halsen, sommerfugle i maven, en følelse af uvirkelighed og vemod. Om lidt går det løs med det sidste flytteryk, de sidste praktikaliteter og et sidste svært farvel til gode venner. Og i morgen tidlig sætter vi os i flyveren med retning mod København. Lige nu mangler jeg ord til at beskrive det hele - de kommer nok, når vi har fået fodfæste i Danmark.

6 kommentarer:

 1. Hvor vemodigt og trist. Store ændringer i ens liv er altid noget underligt noget. Håber I kommer godt hjem til Danmark, og ser så frem til dine fremtidige indlæg, fra dansk jord :)

  God tur hjem, Nanna.

  SvarSlet
 2. Og når du så lander i kongens gamle København, venter der en sand syndflod af sjove arrangementer med vin fra de syv have og alle fire verdenshjørner og en skov af konservative og euroforstokkede vinører at gå til dem med. Intet er så skidt, som vi siger over here. Meld dig på banen, når dit lag er lettet.

  SvarSlet
 3. Trist, men også spændende. Så skal du næsten have nyt domain-navn. Jeg forslår Wangs Vilde Vin i mangel på bedre :-).

  SvarSlet
 4. Hej Nanna,
  God vin(d) tilbage mod det danske land.
  Venligst Solveig

  SvarSlet
 5. Hej Nanna
  Har fulgt din blog det sidste års tid. Er meget glad for amerikansk vin og livsstilen i den del af Californien. Jeg har selv boet i Berkeley på Avenida Drive, dog kun 3 måneder, men det var alligevel nok til at blive ramt af "det gode liv" overthere. Jeg har med stor fornøjelse fulgt med i dine hverdagsbeskrivelser og vinanbefalinger. For mig har din blog været en lille afstikker tilbage til Berkeley - og det kommer jeg til at savne.
  Kan sagtens sætte mig ind i hvor svært du/I har ved at forlade Berkeley & omegn, men håber du vil fortsætte vin bloggeriet i dk.
  Hilsen Jacob

  SvarSlet
 6. Kære alle
  Tak for hilsenerne. I minder mig om, at der også venter mig gode vinoplevelser her i Danmark.

  @Jesper: Mange tak. Som du har set, er vi landet og første gode vinoplevelse på dansk grund er i hus. Mange vil følge, så snart jeg har fået alle mine californiske skattebasser i hus. Har 6+ kasser stående rundt omkring i hovedstadsområdet, og jeg kan næsten ikke vente til, at de også flytter ind her på Fr. berg. Man er jo nærmest helt nøgen uden :D

  @Rasmus: Takker - det vil jeg helt sikkert gøre. Glæder mig til at møde dig til et arrangement ude i byen og få sat ansigt og stemme på den skarpe pen. Og også til at høre mere om jeres Mad + Medier-projekt. Vi ses derude.

  @Palle: Ja, du har ret. Lige nu ser jeg fremad, og når støvet så har lagt sig, så vil jeg sikkert mærke alle de ting, jeg kommer til at savne ved Californien. Pt. er det mest sol og +20 grader, jeg savner! Og ja, en navneforandring kan måske komme på tale - det er jo et stærkt bud, du kommer med der :D

  @Sol: Tusind tak - nu er afstanden til Champagne i hvert fald blevet lidt mere overskuelig, så med lidt held går sommerferien forbi dine kanter, og så håber jeg, vi ses.

  @Jacob: Tak fordi du følger med og fordi du skriver. Det gør mig helt vildt glad i flere i dage at få sådan en besked. Jeg håber, at jeg kommer til at vende tilbage til Californien mange gange i de kommende år for at besøge både venner, vingårde etc.. Det bliver aldrig det samme, men jeg har i hvert fald fået grundlagt en stor passion for og efterhånden også en vis viden om californisk vin - så det vil stadig blive omdrejningspunktet her på bloggen. Håber, du også vil læse med fremover - og sig endelig til, hvis du støder på en interessant californier, som du synes, jeg skal smage.

  Bedste hilsener, Nanna

  SvarSlet