onsdag den 9. januar 2013

2012: Årets Obama-oplevelse

Et nyt år er skudt ind, og jeg glæder mig til at skylle 2013 ned med rigelige mængder kvalitetsvin. Men først et tilbage blik på året, der gik, med en stribe highlights og et par hår i suppen - så stay tuned i de kommende dage og tjek tidligere highlights her. Denne gang er turen kommet til årets Obama-oplevelse:

Det sker en gang imellem, at man smager en vin for første gang og bare må overgive sig betingelsesløst. Det er den slags oplevelser, vi vinelskere lever for, og i 2012 lod jeg mig blandt andet forføre af en top-charmerende 2004 Yarra Yerring Underhill Shiraz. Frugt, når frugt er bedst og mest friskt. Både enkel og kompleks. Både let og fyldig. Sømløs struktur men fuld af karakter. Hvis Molly Dooker er Berlusconi, er Yarra Yerring Obama. Så let og elegant kan det gøres. Wine we can believe in!

Fås hos Laudrup Vin til 698 kroner


4 kommentarer:

 1. Hun kalder Mollydooker for Berlusconi - fy for pokker :P

  Måske jeg skal give Yarra Yering et forsøg.

  SvarSlet
 2. Hehe - ja, hver sin smag :D
  Nej, jeg synes, det var rigtig interessant at smage vinene fra Mollydooker. En tvivl om, at det er en flot kvalitet. Men bare lidt for meget af det hele til min smag.

  PS: Vi lavede ikke noget Molly Dooker shake :)

  SvarSlet
 3. He he, jeg var helt med ;) Lov mig at du laver "The shake" hvis du engang tør kaste dig over en Dooker. Det åbner dem virkelig :)

  Men helt ærligt, så lyder din Yarra Yering oplevelse slet ikke så dårlig, så jeg vil helt sikkert gerne smage en.. Der er dog lige det med prisen.. Av.

  SvarSlet