fredag den 1. februar 2013

1 årEt år er ikke meget i en god flaske vins liv. Men et år kan gøre en verden til forskel, når man taler årgange, og hvornår en vin er blevet til. Det er lidt sådan, jeg har det, når jeg tænker tilbage på det år, der lige præcis i dag er gået, siden vi flyttede tilbage til Danmark efter godt og vel to et halvt år i Bay Area, Californien. Det er bare et enkelt år, der er fløjet afsted, men det har gjort en verden til forskel. Meget symptomatisk fejrer Lars og jeg dagen med et atlanterhav imellem os. Han tog nemlig afsted i morges til konference på østkysten, mens jeg passer arbejdet og livet hjemme i København. 

Og meget passende bliver 1-års dagen også startskuddet på et nyt kapitel i vores liv, når jeg i eftermiddag overtager nøglen til vores nye lejlighed på Falkoner Alle, og vi kan kalde os boligejere. A small step for man, a giant leap for Iversen & Carlsen! Mon ikke gode gamle kollegaer vil skåle med mig i aften, og gode gamle Helle-Pels vil dele en spændende vin (eller to?) med mig i morgen aften, når jeg har sat låget på malerspanden og er klar til at holde fyraften fra projekt-lejlighed. I går kom Kenneth fra KK Wine forbi med en håndfuld af seneste årgang fra Melville, DuMol, Hirsch og Sean Thackrey, så der skulle være nok at tage af, hvis vi virkelig er i stødet til en tur ned af mindernes vej. Det vender jeg tilbage til, når tid er.

Skål for eventyr og for at vende hjem igen. Skål for lige dele vemod, udlængsel og tilfredshed med at være lige der, hvor jeg er nu.

2 kommentarer:

 1. Tillykke med lejligheden. Det lyder som om, der er er lagt op til en housewarming, der godt kan gøre mig misundelig :)

  SvarSlet
 2. Hej Thomas,
  1000 tak. Ja, den med festen skulle vi nok kunne klare, men lige nu er det nærmest en fest i sig selv at skulle i gang med at sætte i stand :)
  God weekend til dig.
  Nanna

  SvarSlet